Om mig

OM MIG


Mitt namn är Jörgen Mattsson och jag har alltid varit intresserad av hälsa och mående. Under 26 år har jag jobbat inom Telekombranschen och har en högskoleutbildning inom Elektronik- och Data. År 2002 hände något som förändrade mitt liv och tankesätt. Från att ha haft som yttersta mål att göra karriär och tjäna mycket pengar, kunde jag helt plötsligt inte göra något alls. Jag hade gått in i väggen...


Detta blev starten på en resa med yttersta målet att uppnå optimal hälsa efter mina förutsättningar. Inledningsvis fick jag mycket hjälp genom att bara förstå och acceptera vad som hade hänt. Jag kunde börja arbetsträna efter 9 månader, men det tog nästan 5 år innan jag kunde arbeta heltid igen. Under dessa år provade jag allt inom mental återhämtning som exempelvis Qi gong, yoga, basal kroppskännedom, akupunktur, massage, avslappning, meditation, mental träning och floating.


År 2016 började jag få tillbaka stressymptom och jag kunde inte längre återhämta mig fullt med de verktyg jag hade att tillgå. Av en tillfällighet besökte jag en klinik som gjorde en frekvensanalys på mig, vilket visade stora näringsbrister. Jag ändrade då min kost och tillförde kosttillskott för att fylla på näring. Jag fick även frekvensbehandling för att korrigera de största obalanserna i kroppen. Sakta blev jag bättre och bättre. Detta gjorde att intresset för optimal hälsa ökade ännu mer.


År 2018 tog jag därför beslutet att helt byta yrkesbana. Jag började utbilda mig till kost- och näringsterapeut. Parallellt lärde jag mig att hantera olika frekvensinstrument för att behandla mig själv. Sedan januari 2020 driver jag nu mitt företag Hälsobalans Blekinge.


Varmt välkommen om du också vill uppnå optimal hälsa efter dina förutsättningar!


/Jörgen